Colors per La Marató i Tallers de Nadal amb “Punt de Pintura” a l’Aula de Natura de Subirats

14 Des Colors per La Marató i Tallers de Nadal amb “Punt de Pintura” a l’Aula de Natura de Subirats

Us presentem el Taller Infantil "Punt de Pintura", adreçat a nens i nenes que vulguin potenciar i desenvolupar la creativitat, l’espontaneïtat, la sensibilitat, l’expressivitat… a traves de l’acte de pintar, amb jocs i fantasia. Les activitats són adaptades a diferents edats, segons l’estimul de cada nen (a partir dels 3 anys) i es realitzen a l’Aula de Natura de Subirats, situada a Can Rossell (Subirats), envoltada de vinya i bosc. A continuació teniu un vídeo presentació de “Punt de Pintura”.

Amb motiu de La Marató de TV3 el taller “Punt de Pintura” i l’Aula de Natura de Subirats us proposen tota una sèrie d’activitats solidàries anomenades COLORS PER LA MARATÓ les quals teniu recollides a http://puntdepintura.blogspot.com/2011/12/colors-per-la-marato.html. Destaca el diumenge 18 de desembre el Taller Pràctic de Plantes Medicinals on aprendrem a elaborar alguns remeis molt efectius i senzills de preparar. Són remeis que les àvies feien servir i que corren perill de ser oblidats. Molts d’ells no haurien de faltar mai a les nostres llars. El taller començarà a les 11 del matí i el preu de la inscripció serà de 5 euros per família (material inclòs).

Així mateix aquestes festes a l’Aula de Natura de Subirats es duran a terme uns TALLERS DE NADAL ben especials. Es tracta de tallers que combinen l’art i la natura i que tenen com a fil conductor el nadal i les nostres tradicions. Aquesta és una iniciativa conjunta de Punt de Pintura i La Puput. Els tallers es duran a terme del 23 al 30 de desembre i tenen un preu de 5€ per nen i són aptes per a totes les edats. Les activitats del 23 i el 24 de desembre són activitats pensades per a tota la família. Cal destacar la festa del tió del dia 24 que inclou una xocolatada popular, una excursió al bosc per buscar tions i un taller de guarniment dels tions. Cal fer una reserva prèvia als correus electrònics puntdepintura@gmail.com o info@lapuput.cat o als telèfons 696 362 506 i 605 781 991.

Tallers de Nadal a l’Aula de Natura de Subirats 2011