Cellers Carol Vallès acull l’acte acadèmic de l’Escola Municipal d’Art Arsenal

28 Jun Cellers Carol Vallès acull l’acte acadèmic de l’Escola Municipal d’Art Arsenal

El passat dijous 21 de juny Cellers Carol Vallès (Subirats) va acollir l’acte acadèmic dels projectes finals dels alumnes de l’Escola Municipal d’Art Arsenal en les especialitats de gràfica audiovisual, gràfica impresa i joieria artística.

Acte acadèmic Escola Arsenal

Un total de 15 alumnes, 3 de gràfiques audiovisual, 8 de gràfiques impresa i 4 de joieria artística van defensar els seus projectes que han desenvolupat durant el segon quadrimestre del curs.

El motiu de fer l’últim acte lectiu del curs 2017-2018 en un celler del municipi ha sigut per la col·laboració de l’Ajuntament de Subirats amb l’Escola Municipal d’Art Arsenal en la creació de la nova imatge gràfica de la mostra de vins, caves i productes de la terra, Subirats Tasta’l, que a finals de novembre es realitza a Sant Pau d’Ordal.

Els alumnes del grau superior de joieria, gràfica impresa i gràfica audiovisual de l’Escola Municipal d’Art Arsenal de Vilafranca del Penedès van presentar a la cava els seus projectes creats pel Subirats Tasta’l  acompanyats de familiars, professorat, la Regidora de Turisme de l’Ajuntament de Subirats i personal tècnic dels Ajuntaments de Subirats i Vilafranca del Penedès. L’acte es va completar amb l’exposició dels treballs al celler i la degustació d’una copa de cava.

Per l’Escola d’Art Arsenal i l’Ajuntament de Subirats ha sigut una gran experiència poder fer aquest acte acadèmic en un entorn tan magnífic com és Cellers Carol Vallès. La nova imatge gràfica del Subirats Tasta’l es triarà dels treballs exposats i enguany s’utilitzarà el disseny en els diferents elements de comunicació, difusió i senyalització de l’esdeveniment.