Celler Eudald Massana Noya rep el premi Alimara CAT 2019

30 Mar Celler Eudald Massana Noya rep el premi Alimara CAT 2019

Ahir dijous 21 de març, el Celler Eudald Massana Noya va ser guardonat amb el prestigiós Premi Alimara CAT.

Enguany es celebrava la XXXV edició dels Premis Alimara CETT Barcelona, uns premis que s’han convertit en un referent en l’escenari del turisme, tant nacional com internacional, i que tenen lloc coincidint amb la Fira B-Travel a Barcelona. L’acte va tenir lloc a l’Hotel Alimara de Barcelona amb la presència de diferents autoritats i persones relacionades amb el món del turisme. La Sra. Montserrat Nadal, cap del Servei de Foment de l’Ús del Català de la Generalitat de Catalunya va lliurar el guardo a Eudald Massana Noya, propietari del celler.

El CETT i el B-Travel, juntament amb la Generalitat de Catalunya-Direcció General de Política Lingüística i Direcció General de Turisme organitzen l’Alimara CAT, un premi que posa el focus en la comunicació clara expressada en català.

Aquest premi valora el compromís del celler Eudald Massana Noya pel seu esforç constant en la comunicació clara expressada en català per fer bon ús d’aquesta llengua, per la seva web que inclou tres idiomes i expressada principalment en català.

El projecte “Celler Eudald Massana Noya. Turisme sostenible, Ecologia i Biodinàmica en l’Enoturisme”, es va iniciar fa anys per oferir als clients propostes de qualitat, i des dels inicis va ser certificat amb el distintiu Biosphere, una certificació en l’àmbit  europeu per les empreses que aposten pel desenvolupament turístic sostenible, responsable i de qualitat.

“Som un celler ecològic i biodinàmic, som sostenibles en tots els processos d’elaboració de vins i l’enoturisme forma part de la nostra activitat, per això apostem per un model d’acord amb la nostra filosofia de treball. La comunicació en el món del vi és vital i transmetre la cultura vitivinícola està dins dels nostres reptes. Rebre aquest premi és un honor per nosaltres” afirma Eudald Massana Noya, propietari del celler del Penedès.