Cava Guilera presenta el Cava Musivari

06 juny Cava Guilera presenta el Cava Musivari

Cava Guilera treu al mercat un nou producte prèmium i artesanal: Musivari 2006, Brut Nature Gran Reserva, Edició Especial Grans Anyades. Musivari és el producte insígnia de Cava Guilera, inaugura una nova línia de caves prèmium elaborats a partir de les grans anyades i és, també, un homenatge als fantàstics paisatges del Penedès.

Pere Guilera -tercera generació de la família i propietari, enòleg i viticultor de Cava Guilera– ha dedicat tota una vida a preservar la singularitat dels paisatges penedesencs, aquest cava, en paraules de la seva filla, també és un homenatge per a ell.

Musivari_p

A continuació teniu les dades tècniques del producte:

DO Cava
Collita: 2006
Varietats: xarel·lo, macabeu, parellada
Servei: 4 – 5º C/ Conservació: inferior a 18º C
Conté sulfits. 75cl. 12% vol.

Nota de tast

Gran riquesa aromàtica, de fruits madurs i torrats, color pàlid, bombolla fina i molt ben integrada, acidesa agradable en boca i postgust llarg i suau. És un cava gastronòmic i molt versàtil, combina pràcticament amb tot i és ideal per a acompanyar plats gustosos en general. Aquest cava és un regal per als amants del bon cava i per a tot aquell que tingui ganes de tastar un producte delicatessen d’allò més especial.

Cava Premium: Reserva i Gran Reserva

Els caves premium es caracteritzen per la seva riquesa gustativa i aromàtica, la bombolla fina i la seva tessitura harmònica, suau i lleugerament afruitada. Un cava premium és un producte bastant exclusiu: Només un 2% de la producció global de cava és Gran Reserva, un 12% Reserva i el 86% restant és cava jove. La llei estableix una criança mínima per a cada tipus de cava: 9 mesos pel cava jove, 15 pel Reserva i 30 pel Gran Reserva. I per a aquests últims, els caves Gran Reserva, existeix una regulació especial: Controls analítics i organolèptics per a comprovar que s’assoleix el nivell de qualitat exigit pel Consell Regulador del Cava.

Consells

Totes les ampolles de cava comercialitzades a l’empara de la DO Cava porten un distintiu que indica la seva criança: blanc  = cava jove, verd  = cava Reserva, negre  = cava Gran Reserva. Quan  el cava surt de la bodega  es troba en el seu punt òptim, no és convenient deixarlo envellir. Comproveu la frescor i bones condicions del producte a través de la data de desgorjat que figura a la contraetiqueta de totes les nostres ampolles. Temperatura de conservació: inferior a 18ºC / Temperatura de servei: 4 – 5ºC.

cava_guilera_3-72

 

Veniu a tastar productes de qualitat a Subirats, Capital de la Vinya!