Castell i Vi amb Cellers Carol Vallès

31 Oct Castell i Vi amb Cellers Carol Vallès

Aquest cap de setmana, 04 i 05 de novembre, al Castell de Subirats, tindrà lloc una nova edició de l’activitat Castell i Vi, una visita guiada on es podrà conèixer el Castell de Subirats i degustar, en acabar, una copa de cava de Cellers Carol Vallès.

La visita descobreix el passat del municipi, des dels seus orígens, que arrelen en la història medieval de Catalunya, entre cristians i sarraïns. Aquesta llarga tradició ha deixat marca a Subirats, i el castell n’és el símbol més emblemàtic. Aquest passat, en el context del paisatge que l’envolta, dóna a la visita un caràcter especial i una experiència única al visitant.

Per culminar la visita, es podrà assaborir una copa del cava Parellada i Faura Reserva Brut Nature, un cava premiat als Vinari 2014, de quinze i divuit mesos de criança, fet sobretot amb raïms de parellada, una varietat típicament penedesenca.

Carol Vallès és un celler a la masia Can Parellada, en un marc incomparable entre vinyes que des de 1996 ofereixen el seu propi producte. Parellada i Faura i Guillem Carol són les dues marques destacades d’aquest celler de Subirats.

Per gaudir de la visita combinada, cal fer reserva prèvia al correu electrònic info@turismesubirats.cat. Més informació a les xarxes socials de Turisme Subirats.

 

Tags:
, , ,