Castell i vi amb Castell Roig, Finca Sabaté i Coca

01 Ago Castell i vi amb Castell Roig, Finca Sabaté i Coca

Els propers dies 5 i 6 d’agost hi ha prevista l’activitat Castell i Vi al Castell de Subirats

En el marc del calendari d’activitats i actes dels 1100 anys del Castell de Subirats, s’han anat fent en cap de setmana determinats maridatges entre la visita guiada al Castell i la degustació d’un vi o d’un cava d’un celler del municipi. Una activitat que combina el coneixement del medi i l’entorn, del seu passat, juntament amb l’acció d’assaborir el resultat de la terra i del treball dels viticultors que cuiden les vinyes per tal que produeixin el millor vi, a partir del qual poder-ne fer cava.

Gaudir d’aquesta activitat vol dir, endinsar-se en les profunditats de la història del castell, al llarg de més de mil anys, en un viatge que no deixa indiferent a ningú. I és que els canvis a tots els nivells que ha sofert el castell, i que ha caracteritzat la seva història aporten una dimensió cultural que permet entendre el present del municipi i de la societat actual, en general. I per descomptat, arrodonit amb la degustació d’un cava produït en aquests terres.

En aquesta ocasió es comptarà amb el celler Castellroig, que està situat a la finca Sabaté i Coca, gairebé a tocar de Sant Sadurní d’Anoia, aquesta finca creix a l’entorn d’una antiga masia del terme, datada del segle XVIII. Aquest és propietat d’una família de viticultors que des de 1885 ha arribat a la quarta generació, procedents de la vall del riu Bitlles. El seu producte és fruït d’una viticultura orgànica i sostenible que preserva la verema manual, que aposta per donar valor a les propietats de la terra i el paisatge on és cultiva. Per tant doncs treballen amb una tradició de vins de terrer per oferir un producte sensible i exclusiu, capaç de satisfer les expectatives més exigents.

Per a més informació i reserves truqueu a l’Oficina de Turisme de Subirats: 93 899 34 99.