Castell i Vi amb Canals & Casanovas

16 nov. Castell i Vi amb Canals & Casanovas

El propers dies, 02 i 03 de novembre, al Castell de Subirats, tindrà lloc l’última visita de l’activitat Castell i Vi, amb la col·laboració de Canals & Casanovas,  on es podrà conèixer el Castell de Subirats a través d’una visita guiada amb un guia local i degustar, en acabar, una copa de cava a la sala del mil·liari.

La visita descobreix el passat del municipi, des dels seus orígens, que arrelen en la història medieval de Catalunya, entre cristians i sarraïns. Aquesta llarga tradició ha deixat marca a Subirats, i el castell n’és el símbol més emblemàtic. Aquest passat, en el context del paisatge que l’envolta, dóna a la visita un caràcter especial i una experiència única al visitant.

Per culminar la visita, es podrà assaborir una copa del cava del Brut Nature Clàssic del celler Canals & Casanovas.

Les caves Canals & Casanovas estan situades als afores de Lavern, i es dediquem des de fa tres generacions al cultiu de les vinyes i a l’elaboració de caves i vins artesans; i oli d’oliva arbequina verge. La qualitat dels productes i el tracte familiar i personalitzat és la seva filosofia per oferir als seus clients els millors fruits de les nostres terres.

Un copa de cava que podran degustar tot gaudint d’un entorn únic com és el Castell de Subirats.

Per gaudir de la visita combinada, cal fer reserva prèvia al correu electrònic info@turismesubirats.cat. Més informació a les xarxes socials de Turisme Subirats.

 

Tags:
, , ,