Castell de Subirats & Vi – Caves El Mas Ferrer

25 març Castell de Subirats & Vi – Caves El Mas Ferrer

Després de l’èxit del primer cap de setmana de Castell de Subirats & Vi, on una cinquantena de persones van gaudir de l’original proposta, ara es tornarà a repetir l’activitat els dies 1 i 2 d’abril. Aquesta vegada, les visites al Castell de Subirats aniran acompanyades del Brut Nature Reserva de El Mas Ferrer.

Cava El Mas Ferrer és una empresa totalment familiar situada al petit poble de Ca L’Avi (Subirats). Segons dades conegudes, els orígens vitivinícoles es remunten a l’any 1863 en què Miquel Ferrer i Jover era un viticultor amb molta experiència. No obstant això, va ser a partir de l’any 1974 quan la família Ferrer va elaborar les primeres ampolles de cava a les seves caves, seguint el mètode tradicional o ‘champenoise’. Però no va ser fins a l’any 1987 quan van crear l’empresa familiar per a la comercialització del cava El Mas Ferrer, un producte elaborat de manera artesana.

Ara teniu l’oportunitat de tastar el cava de El Mas Ferrer i descobrir el Castell de Subirats el primer cap de setmana d’abril. Les visites guiades arrenquen a les 10.30 h i a les 12 h.

[+] El Mas Ferrer


La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Subirats va encetar, el passat 11 de març, la temporada de degustacions al Castell de Subirats coincidint amb els actes de celebració dels 1.100 anys del Castell de Subirats (917 – 2017).

Amb l’objectiu de donar a conèixer el vi i cava de Subirats, l’Oficina de Turisme de Subirats gestiona, amb la col·laboració d’alguns dels cellers del municipi, ha creat la nova modalitat d’entrada combinada Castell de Subirats & Vi que consisteix en la degustació d’una copa de vi o cava, en finalitzar la visita al Castell de Subirats.

Aquesta és una activitat promocional per donar a conèixer al públic final el patrimoni cultural de Subirats i donar valor a la identitat vitivinícola del municipi i la qualitat dels productes elaborats a la Capital de la Vinya. L’activitat està dirigida a totes les persones majors d’edat que tinguin interès a conèixer el Castell de Subirats i tastar vins i caves en un indret singular. Les degustacions seran servides pels guies del castell a l’interior de la sala del Mil·liari o en la terrassa nord amb vistes espectaculars a la Muntanya de Montserrat.

La visita Castell de Subirats & Vi es realitzarà durant els caps de setmana dels mesos de març a desembre 2017. A continuació, podeu consultar les dates i els cellers col·laboradors:

Calendari_noticia

L’horari d’obertura del Castell de Subirats durant els caps de setmana és de 10.00 h a 14.00 h. Visites guiades a les 10.30 i a les 12 h. Preu per persona: 4,50 €.

A disposició, altres modalitats d’entrada amb degustació o sense i col·lectius amb descompte.
Es recomana concertar visita a l’Oficina de Turisme de Subirats.

93 899 34 99 // info@turismesubirats.cat.

Veniu a gaudir del cava i la història a Subirats, Capital de la Vinya!