Castell de Subirats & Vi – Cava Guilera

13 abr. Castell de Subirats & Vi – Cava Guilera

Durant aquesta Setmana Santa, dissabte 15 i diumenge 16 d’abril, torna una nova edició de Castell de Subirats & Vi, en aquesta ocasió amb el tast del Brut Nature Reserva de Cava Guilera. Les visites guiades comencen a les 10.30 h i a les 12 h, a l’entrada del el Santuari de la Mare de Déu de la Fontsanta (escales de l’església del Castell de Subirats).

Cava Guilera és una petita empresa familiar especialitzada en l’elaboració artesanal de caves de criança: Reserva i Gran Reserva. El celler està ubicat a la masia Ca l’Artigas, al cor de Subirats. Disposa d’una botiga de cava i artesania i d’un espai exterior de relaxament en un entorn saludable i sostenible. En aquesta terrassa a l’estiu s’hi fan concerts i activitats per a tota la família (Terrasseta Rimaires).

[+] Cava Guilera


La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Subirats va encetar, el passat 11 de març, la temporada de degustacions al Castell de Subirats coincidint amb els actes de celebració dels 1.100 anys del Castell de Subirats (917 – 2017).

Amb l’objectiu de donar a conèixer el vi i cava de Subirats, l’Oficina de Turisme de Subirats gestiona, amb la col·laboració d’alguns dels cellers del municipi, ha creat la nova modalitat d’entrada combinada Castell de Subirats & Vi que consisteix en la degustació d’una copa de vi o cava, en finalitzar la visita al Castell de Subirats.

Aquesta és una activitat promocional per donar a conèixer al públic final el patrimoni cultural de Subirats i donar valor a la identitat vitivinícola del municipi i la qualitat dels productes elaborats a la Capital de la Vinya. L’activitat està dirigida a totes les persones majors d’edat que tinguin interès a conèixer el Castell de Subirats i tastar vins i caves en un indret singular. Les degustacions seran servides pels guies del castell a l’interior de la sala del Mil·liari o en la terrassa nord amb vistes espectaculars a la Muntanya de Montserrat.

La visita Castell de Subirats & Vi es realitzarà durant els caps de setmana dels mesos de març a desembre 2017. A continuació, podeu consultar les dates i els cellers col·laboradors:

Calendari_noticia

VISITES GUIADES A LES 10.30 I A LES 12 H. PREU PER PERSONA: 4,50 €.

A disposició, altres modalitats d’entrada amb degustació o sense i col·lectius amb descompte.
Es recomana concertar visita a l’Oficina de Turisme de Subirats.

93 899 34 99 // info@turismesubirats.cat.

Veniu a gaudir del cava i la història a Subirats, Capital de la Vinya!