Can Bas, un tast i un guardó d’or

25 Feb Can Bas, un tast i un guardó d’or

El pròxim divendres 3 de març a les 20 h, a Can Bas Domini Vinícola, hi haurà un tast vertical del vi ‘La Romana’. Aquest acte de petit format serà conduït per l’enòleg, en Jordi Calvo que us ajudarà a descobrir l’evolució d’un gran vi de terrer.
Els raïms amb què s’elabora La Romana provenen d’una vinya de xarel·lo vella i de rendiment escàs però exigent en la seva cura. Una vinya que deu el seu nom als vestigis romans localitzats al seu redós: la Via Augusta i la luxosa vil·la crescuda en temps de l’Imperi. Una vinya, La Romana, que avui és mare i marca d’un vi de terrer molt especial.

Dades del tast La Romana

Durada: 90 minuts
Preu: 15 euros
Places limitades // Les inscripcions per a aquesta activitat estan obertes fins al dia 1 de març.
Informació i reserves: 93 899 41 73 // enoturisme#can-bas.com

[+] Can Bas Domini Vinícola


CanBas_ORA més, a Can Bas estan d’enhorabona, ja que darrerament han rebut un premi pel seu vi Era Xarel·lo. Aquest producte és fruit de l’aposta de Can Bas per les varietats locals, i ha estat reconegut amb una Medalla d’or a un dels concursos de vins més prestigiosos del Japó, al “SAKURA” Japan Women’s Wine Awards. Aquest concurs és peculiar, perquè totes les jutges sommeliers són dones. Val a dir que el mercat del vi al Japó està agafant una forta volada i és destacable que una empresa de Subirats obtingui aquest guardó daurat.

[+] Premis SAKURA
Veniu a descobrir els vins de qualitat de Subirats, Capital de la Vinya!