Brima, el nou projecte dolç del celler Eudald Massana Noya

20 maig Brima, el nou projecte dolç del celler Eudald Massana Noya

brima_eudald_massana_blog_LREl celler Eudald Massana Noya ha llençat al mercat un nou projecte: Brima. És un Vi Dolç Natural de Botritis o podridura noble, collit al novembre de 2013. Brima és un vi personalitzat, de producció limitada i que s’elabora a partir de la millor selecció de les varietats de la finca de cada verema. Aquest any, el Viogner ha estat la varietat escollida per elaborar-lo.

Brima neix de la inquietud del celler Eudald Massana Noya per investigar, experimentar i innovar en el món vitivinícola. És per això que cada anyada d’aquest vi és diferent a l’anterior, perquè s’elabora a partir de la varietat que el celler considera que és la més adient, tenint en compte la climatologia, els ritmes de maduració i l’evolució de les varietats de la finca.

Brima és el resultat de buscar el potencial qualitatiu de cada vinya. Un fet que, segons Eudald Massana Noya, porta a descobrir en aquest vi nous gustos i olors que desperten sensacions excepcionals als paladars més selectes.

És per aquestes raons que des d’aquest celler subiratenc es parla de Brima com una línia totalment personalitzada i de producció limitada. Tant és així que les ampolles que s’elaboren van numerades i cada anyada és irrepetible. Aquest reduït volum productiu i la seva acurada selecció de les varietats que li donaran vida són les claus que li confereixen una qualitat única.

I tot, seguint la filosofia de treball que practica Eudald Massana Noya des dels seus orígens: una viticultura ecològica i biodinàmica. Una filosofia que busca trobar el respecte i l’equilibri amb l’entorn i la seva finca per obtenir-ne el millor fruit; així com fer créixer amb cura les vinyes i tractar cada una d’elles de manera personalitzada perquè, així, els seus vins, entre ells el Brima, puguin tenir una personalitat i un caràcter propis i diferenciats.

Per més informació:
Eudald Massana Noya, propietari del celler Eudald Massana Noya: 93 899 41 24