Biking a Subirats

28 nov. Biking a Subirats


Ruta amb bicicleta

per Subirats

Subirats, el municipi de l’Alt Penedès més a prop de Barcelona té moltes bodegues innovadores, caves i vins ecològics/orgànics, vins biodinàmics, varietats recuperades i vins de qualitat excepcional.A més és el municipi més gran del Penedès (57km2) amb un paisatge extraordinàriament bonic i variat.Per les nostres rutes utilitzem els antics camins de transhumància: la carrerada. Són rutes paisatgístiques, mil·lenàries i tranquil·les.Les nostres bicicletes són bones i còmodes amb suspensió davantera i sillin de gel. El grup esta acompanyat per un guia especialitzat en el patrimoni rural, històric i enològic.

Descripció ruta:

Distància de recorregut:Ruta de 7 km amb 5 parades/controls. El recorregut és molt tranquil i apte per totes les edats.Itinerari:Sant Pau d’Ordal (Plaça / Centre Agrícola) – Can Rovira – Cantallops – La Carrerada – Monestir de Sant Sebastián dels Gorgs – Lavern/Estació de Tren – Sant Pau d’Ordal.

Duració total ruta + visita bodega:4 Hores

Servei inclou:Bicicleta, casc, refrescs, mapa, informació bodegues/cellers, visita bodega/celler i tast de vins i caves, guia/cotxe acompanyant.

Bodegues/cellers d’ aquesta circuit:Albet i Noya, Eudald Massana Noya, Fèlix Massana Ràfols, Cava Guilera i Coma Romà

Preu:Des de 45 euros p.p.  16% IVA inclòs

Reserves:El Molí Tours. Tel. 93 897 22 07, 687 508 510. paddy@elmolitours.com