Arriba la verema a Subirats!

20 Ago Arriba la verema a Subirats!

Viu la verema a Subirats, Capital de la vinya! El raïm es troba en el seu estat òptim de maduració  i durant els mesos d’agost, setembre i octubre, els cellers de Subirats treballaran per aconseguir un vi i cava de qualitat. Des de la verema manual fins a la realitzada mecànicament, el raïm anirà entrant als cellers per començar el procés d’elaboració que convertirà el most en vi. Tot un art per als sentits!

Subirats és el municipi amb més superfície dedicada al conreu de la vinya al Penedès, i coincidint amb la verema d’enguany, els 22 cellers elaboradors de vi i cava de Subirats, obren casa seva per endinsar-te en el món màgic que envolta l’època de verema!

Durant els mesos d’agost, setembre i fins a mitjans d’octubre anirem publicant les activitats que ofereixen els cellers i les empreses turístiques de Subirats per gaudir de l’enoturisme! Aquestes són les primeres:

Vine de verema amb Albet i Noya! Us proposen l’activitat, Racons, en època de verema… on descobrireu les tasques que es realitzen al celler en aquesta època de l’any.  [+]

14 - 1

Cava Guilera us ofereix les activitats: Verema +25 i Cava Guilera & Burricleta Penedès. Durant el mes de setembre i fins a mitjans d’octubre degustaràs fins a 25 varietats de raïm! taller de most i la projecció del documental: Cavasfera, Una vida entre vinyes del Penedès.
Enguany també ofereixen una activitat d’allò més atractiva: Verema +25 & Trepitjar el raïm! que consisteix en fer la verema a l’antiga! [+]

Cavasfera-H72

El celler Eudald Massana Noya proposen dues activitats per conèixer la verema, durant tot el mes de setembre podreu gaudir de l’activitat  Tast de most que consisteix en conèixer els diferents mostos que s’utilitzaran per fer els vins del celler. El dissabte 6 de setembre, Tast de raïm a les vinyes, un passeig per les vinyes de la finca, explicació de l’agricultura ecològica i biodinàmica, i després a la masia familiar, esmorzar tradicional català, visita al celler i tast. [+]

esporgar

A més, les Rutes Vitivinícoles de Subirats, 34 Km dividits en 9 rutes perfectament senyalitzades amb plafons informatius sobre les varietats del raïm, les feines del camp o la climatologia, és una molt bona opció per contemplar les feines que es fan a la vinya, abans de visitar un celler i gaudir d’un tast!

Vine a Subirats, Capital de la Vinya! No hi ha un lloc millor per gaudir la verema! Visita’ns!