Aquest dissabte comença el Festival de Música a les Vinyes amb l’actuació de dos pianistes invidents

11 Jul Aquest dissabte comença el Festival de Música a les Vinyes amb l’actuació de dos pianistes invidents

Bert van den Brink

Ignasi Terraza

El piano serà el protagonista a Torre-Ramona (Subirats), en la novena edició del Festival de Música a les Vinyes. Aquest any el Festival continua amb la línia d’oferir petites delicatessens musicals en un espai únic i acollidor com el recinte medieval de Torre-ramona, on es podrà apreciar música d’una manera íntima i intensa. Aquest dissabte se celebra per primera vegada i en exclusiva a Catalunya un concert molt especial amb dos pianistes invidents, l’holandès Bert van den Brink i el català Ignasi Terraza, els quals interpretaran standards i temes propis, construint solos i melodies plenes d’expressivitat i ritme. Bert Van Den Brink va fer estudis de música clàssica, però de seguida la improvisació el va portar a tocar amb grans figures del jazz com Chet Baker, Lee Konitz, Toots Thielemans i la gran cantant Dee Dee Bridgewater. Ignasi Terraza és segurament un dels músics més estimats i a l’hora més internacionals del jazz català, guanyador del prestigiós The Great American Jazz Piano Competition. Després de l’actuació, hi haurà la ja tradicional degustació de caves de Subirats i es repetirà la novetat amb èxit de l’any passat de la combinació de cava i Préssec d’Ordal. El concert començarà puntualment a les 10 de la nit. A la mateixa hora del dissabte 23 de juliol se celebrarà el segon concert del IX Festival de Música a les Vinyes amb l’actuació d’Enrico Pieranunzi, pianista i compositor italìà, un dels grans de l’escena jazzística mundial.

Díptic IX Festival de Música a les Vinyes 2011

El Patronat de Turisme de Subirats organitza el Festival de Música a les Vinyes amb la col.laboració de l’Ajuntament de Subirats, Diputació de Barcelona, Productors de Vi i Cava de Subirats, Associació de Productors del Préssec d’Ordal, Confraria del Cava de Sant Sadurní i Família Bori De Fortuny.

VENDA D’ENTRADES

A internet:

Als següents punts de venda del Penedès:

Discostar (Vilafranca del Penedès)

Oficina de Turisme del Consell Comarcal de l’Alt Penedès (Vilafranca del Penedès)

Oficina de Turisme de Sant Sadurní d’Anoia

Centre d’Interpretació del Castell de Gelida

Oficina de Turisme de Subirats

Museu d’Esperanto de Subirats

i el mateix dia al Festival, amb una hora d’antelació i fins 15 minuts abans de l’inici dels concerts, en el cas d’haver-hi localitats disponibles.