Aniversari a Caves Bertha i presentació del cava solidari amb els padrins Aleix i Pol Espargaró

cavasolidari

07 abr. Aniversari a Caves Bertha i presentació del cava solidari amb els padrins Aleix i Pol Espargaró

enoculturacavabertha

El diumenge, 10 d’abril, Cava Bertha celebrà el seu primer aniversari amb música en viu! A partir de les 12 h fins a les 14 h, rebran a Carles Raich; piano i César Femenia; trompeta. Caves Bertha us conviden a gaudir d’un passeig musical de la mà d’un duo poc habitual a les sales de concerts actuals: la trompeta i el piano. El duo destaca per unes interpretacions personals d’una intensa emoció i solidesa on s’intercalaran obres per a duo i obres per a piano sol. Buscant sempre una línia estilística coherent i fent gaudir a tots aquells que els escolten d’un moment inoblidable. El repertori serà els clàssics de la música clàssica: Haendel, Beethoveen, Haydn, Brahms, Sostakovich, Falla, Berstein, Ravel, Bizet, Puccini. El concert serà gratuït amb l’aforament limitat

El dimarts, 19 d’abril, a les 11.30 h, Caves Bertha organitza un acte solidari amb els padrins Aleix i Pol Espargaró. L’Aleix, vencedor d’un càncer de leucèmia amb tan sols 8 anys, els germans Espargaró i el dissenyador penedesenc Oriol Gené tornen a unir forces per tirar endavant el cava solidari Bertha, una nova acció filantròpica que manté el repte de sempre: ajudar a fer créixer la investigació del càncer infantil.

Cava Bertha

Amb gran il·lusió Caves Bertha realitzarà la presentació d’aquest nou cava tan especial. La investigació és fonamental per poder avançar en la cura del càncer infantil i, moguts per les ganes de seguir ajudant en aquesta recerca, s’ha treballat en aquest projecte per il·lustrar l’etiqueta d’un nou cava molt especial.

Per col·laborar en una investigació tan necessària fan falta moltes mans. L’Aleix i el Pol Espargaró, que ja havien participat en una acció solidària un any enrere quan van lluir a Montmeló cascs dissenyats pel petit, van voler continuar amb la iniciativa i, de nou junt amb l’Oriol Gené, qui va recórrer als seus orígens, el Penedès, terra de vins i caves, van decidir posar en marxa el nou projecte d’un cava solidari.

Cava Bertha era el cava ideal per fer-ho possible; una marca jove, amb empenta, amb un interès social per les accions solidàries i amb un bon cava per brindar. I compromesos amb el projecte, destinaran el benefici íntegre de la venda del cava a la investigació del càncer infantil a l’Hospital Sant Joan de Déu. Així neix el Cava Solidari Bertha, una beguda per celebrar que gràcies a l’empenta que rep la investigació del càncer infantil, més nens com l’Aleix poden superar aquesta malaltia.

Dimarts 19 d’abril, podreu conèixer més detalls d’aquest projecte durant la presentació del Cava Solidari. L’ampolla es pot adquirir a la botiga física de Caves Bertha i per internet.

Junts podem aconseguir molts més somriures.

Tots això i més a Subirats, Capital de la vinya!