Albet i Noya organitza una nova edició de la Ruta de tapes pel Mercat del Préssec d’Ordal

13 Jul Albet i Noya organitza una nova edició de la Ruta de tapes pel Mercat del Préssec d’Ordal

El celler Albet i Noya organitza una nova edició de la Ruta de tapes pel Mercat del Préssec d’Ordal; una ruta gastrònomica amb la col.laboració de restaurants del municipi: Cal Xim i Cal Pere del Maset. Aquesta ruta s’organitza els caps de setmana de juliol i agost durant la temporada del Mercat del Préssec d’Ordal; el tradicional punt de trobada entre els consumidors i els productors del Préssec d’Ordal.

Aquesta ruta aprofita el Mercat del Préssec d’Ordal per oferir, el maridatge de vins d’Albet i Noya amb plats el.laborats per Cal Xim i Cal Pere del Maset.  Tindrà lloc els diumenges a les 11 del matí. En arribar es podrà descobrir el celler, les vinyes i els projectes experimentals que es duen a terme a Albet i Noya, i després es visitarà el Mercat del Préssec d’Ordal, a Sant Pau d’Ordal, on s’iniciarà la ruta de tapes pels restaurants del poble.

Aquest any s’han preparat dos maridatges. A Cal Xim es podrà degustar una tapa, Mil fulls de préssec d’Ordal marinat amb fetge d’ànec a la brasa i Clàssic Penedès efecte brut reserva. I a Cal Pere del Maset, “Gaspatxo” de préssec d’Ordal, amb gelatina de viognier amb vi blanc 3 macabeus 2018, i Melós ibèric estofat amb préssec d’Ordal  i vi negre la Milana 2014.

Per a més informació i reserves podeu consultar el web d’Albet i Noya, o contactar-hi a través del correu visites@albetinoya.cat o del telèfon 93 899 48 12.

Fotografia: Albet i Noya