Passejada d’art i paisatge a Subirats

19 Mar Passejada d’art i paisatge a Subirats

Passejada d'art i paisatge

Us agrada l’art i el paisatge, aquest diumenge 22 de març, l’escultor subiratenc Josep Massana us proposa una passejada d’art i paisatge per l’entorn natural de Subirats.

El diumenge 22 de març, a les 11h a Sant Pau d’Ordal, l’artista, Josep Massana amb la col·laboració de la periodista Rosa Vendrell, proposen una activitat plena de vida. Una passejada per Subirats, on Josep Massana viu des de sempre i es motiu d’inspiració de l’obra Marques i signes del paisatge; un tresor patrimonial en constant transformació i que de ben segur us inspirarà també a vosaltres! El recorregut és d’una agradable passejada per un paisatge ple d’harmonia i ruralitat a tocar de Barcelona, durant la passejada trepitjareu les vinyes, caminareu, us aturareu i mirareu, seguireu els processos creatius de l’escultor cap a les tres dimensions. Descobrireu les claus de la seva obra, resseguint els camins i feixes que expliquen el procés d’investigació en el lloc.

Paisatge

Després de la passejada, es visitarà la Casa Taller de Josep Massana, a Sant Pau d’Ordal, on es podrà contemplar l’obra de l’artista.

Grup mínim de sis persones, prèvia reserva.

Preu: 10€ (menors de 12 anys, gratuït)

Inclou una degustació de vi del Penedès

Punt de trobada : Sant Pau d’Ordal- Plaça Subirats (davant escultura del Préssec d’Ordal)

Reserva prèvia i contacte: escultura@josepmassana.com  /  rovenmi@gmail.com

Us hi esperem! Subirats, Capital de la Vinya!