Ambient festiu i alegre a l’estació vitivinícola de Lavern – Subirats

13 Mai Ambient festiu i alegre a l’estació vitivinícola de Lavern – Subirats

Subirats en Flor 14

Més de 1.000 persones varen assistir el diumenge 11 de maig a l’última edició de Subirats en Flor.  En un ambient festiu i alegre se celebrà la tradicional festa de la primavera. Un any més, l’estació vitivinícola de Lavern – Subirats es va omplir de flors. Més de 750 famílies de Subirats varen recollir les seves plantes. Els participants amb la butlleta d’inscripció varen recollir el seu lot: petúnia, clavell de moro i begònia per tal d’embellir i guarnir les façanes, balcons i jardins dels pobles, masies i nuclis de cases de Subirats.

Organitzat pel Patronat de Turisme de Subirats amb la col.laboració de l’Ajuntament de Subirats. Durant el matí de diumenge, els membres de la Junta Directiva del Patronat, formada pels representants al municipi dels cellers, allotjaments, restaurants, productors, artistes i artesans, així com els regidors de l’Ajuntament de Subirats van repartir els 750 lots de plantes per a la millora del paisatge del municipi.

Subirats en Flor 2014.

Recordeu que teniu fins el 25 de maig per a participar en el concurs per a trobar la façana millor guarnida i original del municipi. Cal que envieu les vostres fotografies al correu electrònic info@turismesubirats.cat o bé truqueu al telèfon 93 899 34 99 en el cas que no disposeu de connexió a internet.

Us recordem els premis, els quals es faran entrega als guanyadors durant la inauguració del Mercat del Préssec d’Ordal d’enguany.

1r lloc – Dinar per a dues persones al Restaurant Sol i Vi.

2n lloc – Visita i tast per a dues persones al celler Albet i Noya.

3r lloc – Dues visites guiades al Museu d’Esperanto de Subirats.

Molta sort a tots! Subirats en Flor 2014! [+]

Tot això i més a Subirats, Capital de la Vinya!