30è Aniversari dels Diables de Sant Pau d’Ordal amb un espectacular Manuscrit de Foc a Subirats

29 Mai 30è Aniversari dels Diables de Sant Pau d’Ordal amb un espectacular Manuscrit de Foc a Subirats

Manuscrit de Foc - Diables de Sant Pau d'Ordal (Subirats)

Els Diables de Sant Pau d’Ordal celebren el seu 30è Aniversari amb una cap de setmana infernal. S’iniciarà el divendres 3 de juny, a la Plaça de l’Esglèsia de Sant Pau d’Ordal (Subirats), a les 21:30 hores amb el CORREFOC INFANTIL, a càrrec dels Diables Petits de Sant Pau d’Ordal, Petits Sexes Foc i els Diables Petits de Sant Jaume dels Domenys, com a colles convidades. Però serà el dissabte 4 de juny a les 22 hores, al mateix escenari de la Plaça de l’Església de Sant Pau d’Ordal, quan se celebrarà una de les manifestacions teatrals més novedoses al Penedès. Gràcies a la col.laboració de tot el poble i amb més de 30 actors es posarà en escena la representació del “MANUSCRIT DE FOC” de Josep Mata. En aquesta narració espectacular plenes de llegendes i bestiari popular, agafen protagonisme les figures de l’imaginari català més genuí com els dracs i diables, i d’altres com monjos negres i endevines que l’any passat van gaudir més de 400 espectadors i aquest any s’espera superar l’afluència de públic.

Correfoc - Diables de Sant Pau d'Ordal (Subirats)

Aquesta representació donarà pas al GRAN CORREFOC, a càrrec de les colles de Diables de Sant Pau d’Ordal i Diables de Reus encapçalats pel Drac Miserach. Recorreran els carrers del poble de Sant Pau d’Ordal (Subirats) a ritme de foc fins arribar a la Plaça Subirats, lloc on seguidament començarà un ESPECTACULAR CASTELL DE FOC. Desprès d’una jornada de màgia, fum, foc i soroll infernal, hi haurà el fi de festa al Centre Agrícola a càrrec del grup TOM’S TAK i més gresca amb GUTIPUNXADISKUS.

Cartell 30è Aniversari Diables Sant Pau d'Ordal

El Manuscrit de Foc i el Correfoc 2011 és organitzat pels Diables de Sant Pau d’Ordal amb la col.laboració de l’Ajuntament de Subirats, el Patronat de Turisme de Subirats, l’Associació Cultural els3mosqueters i diversos comerços i empreses de Subirats.