2ª Passejada de les Postals del Penedès a Subirats

23 abr. 2ª Passejada de les Postals del Penedès a Subirats

CAN ROVIRA 2 (Copiar)-1
Les promotores de les Postals del Penedès organitzen, diumenge 27 d’abril, a les 17h, la segona passejada per a descobrir els paisatges de les fotografies.

La cita és a Lavern (Subirats), en aquesta ocasió per a admirar  els rosers plantats a les vinyes. La passejada guiada comença a l’Estació Vitivinícola de Lavern – Subirats (Estació RENFE Lavern – Subirats) passant per camps de vinyes fins a localitzar el punt de vista de la fotògrafa, Maria Rosa Ferré.

La proposta compta amb la col•laboració de  Cava Guilera, on tindran lloc la resta de les activitats de la passejada, com el recital de poesia i música, “El vi encenia la vida”, amb Sílvia Amigó (veu) i Anna Peret (acordió), la visita al celler per a conèixer el procés d’elaboració del cava i la contemplació de la posta de sol, tot amb l’ambientació singular de la Terrasseta Rimaires.

La primera passejada es va fer, l’any passat al municipi de Torrelles de Foix, i a Subirats, Capital de la Vinya us hi esperem per a gaudir de la segona! Podeu veure la informació completa fent un clic a continuació. [+]