El Mercat del Préssec d’Ordal present en els mitjans de comunicació

28/10/22

Són molts els fans del Préssec d’Ordal que durant l’estiu s’han aprovat a Sant Pau d’Ordal per comprar préssecs i altres productes de proximitat al Mercat del Préssec d’Ordal i els comerços locals.

Per donar a conèixer l’origen del què mengem, remarcar la tasca dels productors i elaboradors del municipi i promoure la venda de proximitat, el Mercat del Préssec d’Ordal ha sigut present en diferents mitjans de comunicació, com en el programa Tot es mou d’estiu de TV3, la Fonda amb Pep Nogué a Catalunya Ràdio, o el magazín Estiu al claustre de RTV Vilafranca, entre d’altres. També productors, elaboradors i restauradors del municipi han col·laborat en altres activitats de promoció on productores audiovisuals especialitzades en gastronomia han creat continguts de difusió del Préssec d’Ordal, en destaquem un programa pilot de cuina per a joves de TV3 o el vídeo promocional pel segell Som Parc a taula de Diputació de Barcelona, entre d’altres. Totes aquestes accions han sigut una bona oportunitat per donar a conèixer el territori i contribuir a fer accessible el consum de productes agroalimentaris de proximitat i de qualitat.

Subirats
Partly Cloudy