Acte de lliurament dels distintius de certificació Biosphere, turisme sostenible i responsable

28/10/22

Establiments turístics del municipi han rebut el seu reconeixement, en l’acte celebrat a la Llotja de Mar de Barcelona, on s’han lliurat les certificacions i distincions Biosphere del programa Compromís per a la Sostenibilitat Turística. Un programa que té com a principal finalitat implementar una gestió més sostenible en tots els agents d’una destinació turística.

Enguany, els establiments de Subirats que han aplicat els diferents manuals i han garantit un compliment de la metodologia per a la qualitat i sostenibilitat dels seus serveis turístics són els cellers Can Bas Domini Vinícola, Celler Eudald Massana, Celler Carol Vallès, Llopart, Albet i Noya, Sumarroca i Batllori, també l’Oficina de Turisme de Subirats i l’empresa de serveis cicloturístic Bikemotions. A tots ells felicitats per la seva certificació!

Subirats
10°
Partly Cloudy