Nova data: 2a Passejada en època de verema a Subirats, la Capital de la vinya!

16/08/22

El dissabte 10 de setembre tindrà lloc la 2a passejada en època de verema per Subirats, la Capital de la vinya!, una bona època per visitar el municipi i contemplar la bellesa paisatgística de la vinya.

La sortida està emmarcada dins del programa d’activitats anual organitzades per viure Subirats que es realitzen per diferents parts del municipi, agafant trams de les rutes de Subirats. Al llarg del recorregut es podrà observar camps de vinyes de diferents varietats i conèixer els treballs del camp, les tasques de la verema i les varietats cultivades al Penedès. A més d’accedir a un celler de la ruta i descobrir el patrimoni local.

Informació addicional

Punt de trobada: Plaça Verges dels pobres a Can Cartró – 41.396068, 1.738097
Horari de la visita: De les 10 a les 12.30 hores.
Durada: 2 hores i mitja.
Preu: 5 euros.
Inclou: guia local, barret i una copa de cava al Celler Carol Vallès
Distància: 6 quilòmetres aproximadament.
Dificultat: Baixa-mitjana. Es recomana portar calçat adient i aigua.

Fes la teva reserva prèvia: Formulari d’inscripció

Celler de la ruta

La finca de Can Parellada de Celler Carol Vallès, situada al municipi de Subirats, abasta una petita extensió de 13 hectàrees en la qual la família conrea vinyes de les varietats autòctones de la zona. Els terrenys estan situats a uns 250 m sobre el nivell del mar, i els sòls són d’argiles calcàries. Les vinyes de Xarel·lo i de Macabeu són les més extenses, amb edats que arriben als 45 anys i 70 anys. Però també hi ha vinyes de Chardonnay i Parellada. Actualment, totes les vinyes ja es conreen de forma ecològica i sostenible posant la cura per l’entorn com un dels eixos principals dels valors de Celler Carol Vallès.

Subirats
17°
Clear