1a Passejada en època de verema a Subirats, la Capital de la vinya!

13/08/22

El diumenge 28 d’agost tindrà lloc la 1a passejada en època de verema per Subirats, la Capital de la vinya!, una bona època per visitar el municipi i contemplar la bellesa paisatgística de la vinya.

La sortida està emmarcada dins del programa d’activitats anual organitzades per viure Subirats que es realitzen per diferents parts del municipi, agafant trams de les rutes de Subirats. Al llarg del recorregut es podrà observar camps de vinyes de diferents varietats i conèixer els treballs del camp, les tasques de la verema i les varietats cultivades al Penedès. A més d’accedir a un celler de la ruta i descobrir el patrimoni local.

Informació addicional

Punt de trobada: Pàrquing privat Masia Carles de Lavern – 41.397192, 1.776811
Horari de la visita: De les 10 a les 12.30 hores.
Durada: 2 hores i mitja.
Preu: 5 euros.
Inclou: guia local, barret i una copa de vi al celler Carles de Lavern Domini Vinícola.
Distància: 6 quilòmetres aproximadament.
Dificultat: Baixa-mitjana. Es recomana portar calçat adient i aigua

Fes la teva reserva prèvia: Formulari inscripció

Celler de la ruta

El domini vinícola de Carles de Lavern està format per 52 Ha de vinya, 2 Ha d’olivers i 35 Ha de bosc, entre la masia Cal Maristany i la Masia Savall, ambdues pertanyents al Domini Vinícola i formant una unitat integrada. La finca està situada al terme municipal de Subirats a la localitat de Lavern

La finca s’estructura per diferents parcel·les, algunes d’elles en forma de feixes o bancals, i comprenent alçades d’entre 200 i 375 metres per sobre el nivell del mar.

La finca se situa en una vall d’orientació general a Oest, delimitada pel sud per la serra que culmina en el turó de la Guàrdia i a la part nord per l’inici de les muntanyes d’Ordal.

Subirats
20°
Clear