Caminada de la pedra seca

21/04/22

El dissabte 30 d’abril, l’Oficina de Turisme de Subirats us proposa un itinerari guiat per viure Subirats a càrrec del Centre d’Estudis de Subirats, es tracta d’una caminada amb guia local per parlar de l’art de la pedra seca, coneixement i tècniques.

La caminada ofereix un recorregut guiat per un tram de la ruta 6 de la pedra seca de Subirats. El recorregut té una distància de quatre quilòmetres i és d’agradable realització i poca complexitat, està pensada per gaudir en família i amics. Durant la caminada descobrirem algunes barraques i fileres de marges, una obra de Land Art, així com altres construccions de pedra seca a Subirats, tot gaudint de la vegetació primaveral. Per a qui vulgui, en finalitzar la caminada hi haurà una degustació d’una copa de cava d’un celler del municipi.

El punt de trobada i inici de l’activitat és l’aparcament del nucli de Can Sala, situat a prop de El Pago a la N-340. Es pot arribar a Can Sala en cotxe i també a peu des del poble de Sant Pau d’Ordal agafant la ruta de la Pedra Seca i la Memòria direcció a Can Mata del Racó, temps aproximat caminant 30 minuts.

Informació addicional

  • Data sortida: Dissabte 30 d’abril
  • Hora: Inici de l’activitat a les 10 hores. (temps de durada 2 hores)
  • Lloc de trobada: Aparcament Can Sala (El Pago)
  • Preu de l’activitat: 5 euros (inclou guia local i degustació d’una copa de cava)
  • Recorregut: 4 quilòmetres aproximadament, dificultat mitjana-baixa (recomanem portar calçat adient, aigua i gorra).

Més informació i Reserves

Per a reserves podeu contactar amb l’Oficina de Turisme de Subirats al correu electrònic info@turismesubirats.cat o trucant al telèfon 93 899 34 99.

Subirats
10°
Mostly Cloudy