Temps de floració per la terra del Préssec d’Ordal

26/02/22

L’Oficina de Turisme de Subirats encetà una nova temporada de passejades per la terra del Préssec d’Ordal.

Durant els mesos vinents us convidem a gaudir de l’arbre fruiter per excel·lència de Subirats, organitzarem caminades guiades que transcorren entre presseguers, vinya i bosc, on es parlarà del conreu del presseguer al territori de Subirats, les pràctiques agrícoles associades, les peculiaritats d’aquesta fruita i els motius que la fan tan especial.

La primera sortida de l’any serà, aquest pròxim diumenge 06 amb el títol: Temps de floració a la terra del Préssec d’Ordal.

L’esplendor dels camps de presseguers florits és d’una bellesa excepcional, un espectacle que tenyeix de rosa els presseguers de les terrasses dels costers d’Ordal. El seu color i la seva olor, donaran la benvinguda al visitant, on gaudiran d’un paisatge diferent i molt característic del municipi de Subirats.

La passejada per contemplar l’espectacle de la florida dels presseguers és d’agradable realització i poca complexitat. A banda, els visitants descobriran el carrer de Can Rovira i parlaran amb els productors de préssec d’Ordal de les tasques de cultiu dels presseguers.

Informació addicional

Sortida passejada:
A les 10 i 12 hores.
Punt de trobada:
Escultura del Préssec d’Ordal a la Plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal
Preu de l’activitat:
Adults 5€ (inclou guia local i degustació)
Infants fins a 12 anys acompanyats d’un adult entrada gratuïta.
Durada de l’activitat:
1 hora i 45 min.
Recorregut:
4,5 quilòmetres (es recomana portar calçat adient, aigua i/o gorra)

Reserves
Fes la teva reserva a través de l’Oficina de Turisme de Subirats: Tel. 93 899 34 99 – info@turismesubirats.cat – www.turismesubirats.cat

Subirats
19°
Clear