Es renoven els plafons dels Espais de Memòria de Subirats

21/01/22

Recentment s’han substituït els vinils de tres plafons informatius dels Espais de Memòria Històrica a Subirats que s’havien deteriorat pel pas del temps i l’exposició a les inclemències meteorològiques.

Els plafons informem dels fets ocorreguts durant la Guerra Civil a Subirats i expliquen la ruta del front al Penedès al seu pas pel municipi.

Els elements es troben al nucli El Pago i a les trinxeres de la Serra d’Ordal, concretament davant del Centre d’Interpretació Última Defensa de Barcelona, a l’altra banda de la N-340 i en el camí a les trinxeres.

Aquesta instal·lació ha estat promoguda per l’Ajuntament de Subirats amb el suport de la Diputació de Barcelona dins del programa de Memòria Democràtica.

Subirats
17°
Partly Cloudy