Visita al Castell de Subirats i passejada fins al Jaciment Paleontològic Els Casots

10/09/21

El dissabte 09 d’octubre Subirats participa a les Jornades Europees del Patrimoni, la manifestació cultural participativa més important d’Europa en relació al patrimoni. El caràcter de les activitats de les JEP contribueix a reunir als ciutadans i posa en relleu la dimensió europea i el valor del patrimoni cultural en 50 estats signataris del Conveni Cultural Europeu. Cada any s’organitzen més de 70.000 actes per tal de contribuir a la presa de consciència sobre el patrimoni comú d’Europa i la necessitat constant de la seva protecció, així com per crear experiències de patrimoni cultural compartit, promoure la inclusió i fomentar la creativitat i la imaginació.

A Subirats us proposem la visita guiada al Castell de Subirats amb un esplèndid mirador sobre el Penedès i les muntanyes de Montserrat i la passejada fins al Jaciment Paleontològic Els Casots on es podrà visitar els entorns de la zona i veure les rèpliques de material recuperat a les excavacions.

El recorregut circular té una distància de tres quilòmetres i un desnivell de 298 metres, és d’agradable realització i poca complexitat, està pensat per gaudir en família i amics. Durant la visita descobrirem la història del castell i aspectes sobre la fauna, el clima i la formació del jaciment. El punt de trobada de l’activitat és als accessos del castell.

Informació addicional

  • Data sortida: Dissabte 09 d’octubre
  • Hora: Inici de l’activitat a les 10.30 hores. (durada 2 hores i mitja)
  • Lloc de trobada: Accessos al Castell de Subirats
  • Preu de l’activitat: Gratuïta. Places limitades. Cal reserva prèvia.
  • Recorregut: 3 quilòmetres aproximadament, dificultat mitjana-baixa (recomanem portar calçat adient, gorra i aigua)

Les Jornades Europees de Patrimoni (JEP) és una iniciativa del Consell d’Europa i la Comissió Europea que té lloc ininterrompudament a Catalunya des del 1991. Estan considerades l’activitat participativa més important d’Europa en relació amb el patrimoni cultural.

Per a més informació i reserves podeu contactar amb l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament de Subirats al telèfon 93 899 34 99 o al correu electrònic info@turismesubirats.cat

Subirats
17°
Partly Cloudy