2na. passejada en època de verema a Subirats, la capital de la vinya!

10/09/21

El dissabte 18 de setembre a les 11 hores l’Oficina de Turisme us proposa una nova passejada pel paisatge vinícola de Subirats. La verema és una bona època per visitar el municipi i contemplar la bellesa paisatgística de la vinya, conèixer els treballs del camp, les tasques de la verema, i descobrir les varietats que es cultiven al Penedès.

La passejada ofereix un recorregut guiat pel poble d’Ordal agafant un tram de la ruta de la Pedra i la Memòria fins a arribar a Can Ravella. El traçat té una distància de sis quilòmetres, és d’agradable realització i poca complexitat per gaudir en família i amics. Durant la passejada descobrirem la cura dels pagesos dedicada al llarg de l’any al cep, les singularitats d’algunes masies històriques del municipi i l’art de la pedra seca.

Informació addicional

  •  Data sortida: Dissabte 18 de setembre
  • Hora: A les 11 hores. (durada 2 hores i mitja)
  • Lloc de trobada: poble d’Ordal (pàrquing N-340, costat marquesina d’autobusos)
  • Preu de l’activitat: 5 euros (inclou guia local i barret)
  • Recorregut: 6 quilòmetres aprox., dificultat mitjana-baixa (recomanem portar calçat adient i aigua.

Per a més informació podeu contactar amb l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament de Subirats al telèfon 93 899 34 99 o al correu electrònic info@turismesubirats.cat

Subirats
17°
Partly Cloudy