Passejada entre vinyes i visita al jardí varietal d’oliveres

9/09/21

El dissabte 02 d’octubre Subirats participa a Benvinguts a Pagès, la gran festa de la pagesia catalana que promou la cultura de la pagesia i els productes de la terra a través d’activitats diverses, al voltant de la gastronomia. Són dos dies únics per redescobrir on neix tot allò que mengem i conèixer de prop les persones que fan els aliments que ens arriben a casa. Una oportunitat per viure una gran experiència i per omplir el rebost comprant directament a pagesos i productors.

A Subirats us proposem una passejada guiada a la tardor per veure el paisatge de vinya a la Capital de la Vinya! Durant la ruta visitarem el productor d’oli local Ricard que ens ensenyarà el seu jardí varietal d’oliveres. La passejada ofereix un recorregut guiat per un tram de la ruta de la Pedra i la Memòria. El recorregut circular té una distància de cinc quilòmetres i és d’agradable realització i poca complexitat, està pensat per gaudir en família i amics. Durant la passejada descobrirem característiques de la cultura vitivinícola, així com les singularitats d’algunes masies històriques del municipi i l’art de la pedra seca. El punt de trobada de l’activitat és a les oliveres de la plaça Subirats al poble de Sant Pau d’Ordal.

I després de gaudir de l’activitat queda’t a menjar en un dels restaurants del municipi! Cal Pere del Maset, Cal Xim, Celler d’Ordal, Mirador de les Caves i hotel-restaurant Sol i Vi ofereixen els dies 02 i 03 d’octubre un menú Benvinguts a Pagès, amb ingredients del Penedès.

Informació addicional

  • Data sortida: Dissabte 02 d’octubre
  • Hora: Inici de l’activitat a les 10 hores. (durada 3 hores màxim)
  • Lloc de trobada: Plaça Subirats (zona oliveres) Sant Pau d’Ordal
  • Preu de l’activitat: Gratuïta. Places limitades. Cal reserva prèvia.
  • Recorregut: 5 quilòmetres aproximadament, dificultat mitjana-baixa (recomanem portar calçat adient i aigua)

Benvinguts a pagès és una iniciativa de l’Agència Catalana de Turisme amb el suport de la Fundació Alícia que treballa i innova per millorar l’alimentació de les persones. Aquesta iniciativa promou el turisme rural i els productes de la terra a través d’experiències turístiques a tot el territori català.

Per a més informació i reserves podeu contactar amb l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament de Subirats al telèfon 93 899 34 99 o al correu electrònic info@turismesubirats.cat

Subirats
26°
Fair