Passejada en època de verema a Subirats, la Capital de la Vinya!

10/08/21

El diumenge 05 i el dissabte 18 de setembre l’Oficina de Turisme us proposa una nova passejada pel paisatge vinícola de Subirats.a  L’inici de la verema és una bona època per visitar el municipi i contemplar la bellesa paisatgística de la vinya, conèixer els treballs del camp, les tasques de la verema, i descobrir les varietats que es cultiven al Penedès.

La passejada ofereix un recorregut guiat per un tram de la ruta del Mirador fins a arribar al Miravinya La Bardera. El recorregut té una distància de sis quilòmetres i és d’agradable realització i poca complexitat, està pensada per gaudir en família i amics. Durant la passejada descobrirem la cura dels pagesos dedicada al llarg de l’any al cep, així com les singularitats d’algunes masies històriques del municipi i l’art de la pedra seca.

El punt de trobada de l’activitat és l’Oficina de Turisme de Subirats situada a l’estació de tren de Lavern-Subirats, té accés en transport públic a través de la línia R4 de Rodalies de Catalunya; parada de tren Lavern –Subirats. Per tal que es pugui arribar al punt d’inici utilitzant el transport públic l’hora de sortida de la passejada és a ¼ de 12.

Informació addicional

  • Dates sortides: Diumenge 05 i dissabte 18 de setembre
  • Hora: Inici de l’activitat a les 11.15 hores. (durada 2 hores i mitja)
  • Lloc de trobada: Oficina de Turisme de Subirats ubicada a l’estació de tren Lavern-Subirats
  • Preu de l’activitat: 5 euros (inclou guia local i barret)
  • Recorregut: 6 quilòmetres aproximadament, dificultat mitjana-baixa (recomanem portar calçat adient i aigua)

Més informació i reserves a l’Oficina de Turisme de Subirats. info@turismesubirats.cat – 93 899 34 99

Subirats
14°
Mostly Cloudy