Torna el Mercat del Préssec d’Ordal

3/06/21

A partir de juny Sant Pau d’Ordal acull un dels mercats més singulars de Catalunya amb un total de 8 productors que venen directament la producció pròpia de préssec al Mercat del Préssec d’Ordal. Les parades de venda de préssec es complementen amb parades d’artesans agroalimentaris del municipi i la venda de vi i cava dels cellers de Subirats.

Enguany s’espera novament una bona campanya d’aquesta fruita dolça amb denominació d’origen pròpia i conreada gairebé en exclusivitat a Subirats. El diumenge 13 de juny s’inaugurarà la temporada 2021 del Mercat del Préssec d’Ordal, coincidint amb la inauguració, es donarà el tret de sortida a la temporada gastronòmica del Préssec d’Ordal amb plats cuinats per restaurants locals. L’experiència de visitar el mercat ofereix també activitats complementàries a la compra del préssec amb visites a obradors i cellers del municipi o passejades en família. Per anar al mercat pots mou-te de manera sostenible en bicicleta, l’estació de tren de Lavern disposa d’un punt de lloguer de bicicletes i està connectada amb Sant Pau d’Ordal per 3 quilòmetres de carril bici.

El Mercat del Préssec d’Ordal es porta realitzant ininterrompudament a Subirats des de l’any 2005 i enguany arribarà a la 16a edició. L’Ajuntament de Subirats i l’Associació de Productors del Préssec d’Ordal organitzen el mercat en col·laboració amb la Diputació de Barcelona garantint totes les mesures necessàries d’higiene i seguretat.

Material gràfic Mercat del Préssec d’Ordal

Subirats
14°
Mostly Cloudy