Els concerts del Festival Música a les vinyes

3/06/21

Aquest estiu el XVIII Festival de Música a les vinyes es durà a terme amb totes les garanties per al públic establertes en el pla de contingència Covid-19, l’aforament es veurà reduït a un 70% respecte a les anteriors edicions i es garanteix totes les mesures necessàries d’higiene, distància i seguretat.

El celler Eudald Massana Noya acull el divendres 25 de juny la presentació concert del festival, amb l’actuació de Mario Mas que presentarà “Recital del solstici d’estiu”.

A Torre-ramona, el primer concert serà el dissabte 17 de juliol, amb el treball de la compositora Carola Ortiz, que portarà a l’escenari la proposta musical “Pecata Beata”. El segon dels concerts a Torre-ramona, serà el dissabte 24 de juliol, amb Ignasi Terraza Trio i la veu de Pepa Niebla, es tracta d’un concert molt especial que s’estrena al festival en primícia, l’espectacle es diu “En la orilla del mundo”.

Enguany les activitats paral·leles després de les actuacions, com el tradicional maridatge de préssec d’Ordal i cava o la visita al patí interior del Palau Gralla queden pendent de l’evolució de la Covid19 i les mesures aprovades en els propers mesos. La pintora Cathrine Bergsrud obrirà amb reserva prèvia la seva casa taller on hi haurà una exposició d’obres seves al costat d’obres de l’escultor Josep Massana.

Enguany, per les mesures Covid19, el festival aposta per la venda d’entrades online i les entrades dels concerts anunciats del festival estaran disponibles al web de turismesubirats.cat i penedesturisme.cat

L’Ajuntament de Subirats organitza el XVIII Festival Música a les vinyes amb el suport de la Diputació de Barcelona, i la col•laboració de la Família Bori de Fortuny, la Confraria del Cava Sant Sadurní, l’Associació de Productors del Préssec d’Ordal, els cellers de Subirats participants i la pintora Cathrine Bergsrud.

Subirats
14°
Mostly Cloudy