Compromís per la sostenibilitat Biosphere i Safe Travels

25/05/21

Un total de 8 establiments de Subirats han renovat la seva certificació amb el compromís per a la sostenibilitat turística Biosphere o bé han obtingut el distintiu per primera vegada. Els cellers Albet i Noya; Batllori; Can Bas Domini Vinícola; Celler Carol Vallès; Eudald Massana Noya i Llopart; l’empresa de serveis cicloturístics, Bikemotions i l’Oficina de Turisme de Subirats. Tots ells han obtingut també el distintiu Safe Travels, que reconeix els protocols de viatge segur a escala mundial. Un distintiu que permet als viatgers reconèixer a qualsevol país del món que hagin adoptat protocols normalitzats de mesures de seguretat i prevenció enfront de la COVID-19.

El Compromís per a la Sostenibilitat Turística Biosphere a les comarques de Barcelona és un projecte impulsat per Diputació de Barcelona, en col·laboració amb la Cambra de Comerç de Barcelona. L’Ajuntament de Subirats felicita els 8 establiments de Subirats per la tasca feta, a tots ells enhorabona.

Subirats
18°
Clear