Estudi de planificació turística de Subirats

2/03/21

La consultoria turística TourisLab per encàrrec de Diputació de Barcelona i a petició de l’Ajuntament de Subirats, està elaborant un estudi de planificació turística per Subirats que reculli les bases per gestionar l’activitat turística en el municipi dels pròxims anys. Els objectius de l’actuació és definir l’estratègia de futur i concretar un pla de gestió turística del territori i el seu desenvolupament per continuar creant valor en un entorn rural i sostenible.

En les properes setmanes s’inicia un procés de trucades a diferents agents turístics del municipi per entrevistar-los i conèixer de primera mà la seva experiència, comentaris i propostes.

Més informació d’aquest projecte a través del tècnic de turisme de l’Ajuntament de Subirats: Òscar Guerrero – Tel. 93 899 34 99 – oscar.guerrero@turismesubirats.cat

Subirats
12°
Mostly Cloudy