Plans de desconfinament sectorials

11/08/20

Aprofitant la tasca ja feta conjuntament amb el sector turístic ara fa unes setmanes per a la realització de les guies de l’Instituto para la Calidad Turística Española (ICTE), em plau informar-vos que s’han preparat i publicat aquests protocols pel que fa als establiments turístics. 

Aquests documents incorporen les últimes indicacions dels departaments de Salut i d’Interior i també han estat revisats per un equip de representants del món local i aprovats pel PROCICAT.

Es tracta dels següents:

Allotjaments rurals
Balnearis
Càmpings
Guies de turisme
Habitatges d’ús turístic
Hotels i apartaments turístics
MICE, reunions i congressos
Oficines de turisme

En el mateix enllaç també trobareu el pla de Restaurants, elaborat per la Direcció General de Comerç, i que desenvolupa una part del pla sobre Hotels i apartaments turístics.

Com bé sabeu, la situació actual obliga a establir protocols perquè la reobertura d’instal·lacions i serveis no augmenti el risc de contagi comunitari, així com establir les mesures de protecció necessàries per a les persones treballadores.

A més, aquests plans sectorials de desconfinament serveixen com a criteris generals perquè les administracions locals desenvolupin els seus propis.

Subirats
12°
Mostly Cloudy