Reobrim el patrimoni de Subirats per a visites guiades

9/06/20

Durant les properes setmanes reobrirem el Castell de Subirats i el Centre d’Interpretació Última Defensa de Barcelona per a visites guiades al juliol amb reserva prèvia i control d’aforament. També oferirem les rutes guiades exteriors que tenen lloc en diferents parts del municipi: al nucli del Pago, els fets ocorreguts durant la Guerra Civil, al poble de Sant Pau d’Ordal, l’esperanto a Subirats i al nucli de Torre-ramona, el poble medieval.

L’horari de visites i rutes guiades per als propers mesos són els següents:

Castell de Subirats: Visites guiades cada primer dissabte de mes a les 12 hores.  Preu tarifa visita normal 3,50€, a disposició altres modalitats d’entrada, i tarifes reduïdes per a col·lectius amb descompte.

Torre-ramona, “sorprenent i misteriosa”: Ruta guiada cada segon diumenge de mes a les 10.30 hores. Preu tarifa ruta 5€, a disposició altres modalitats d’entrada, i tarifes reduïdes per a col·lectius amb descompte.

Centre d’Interpretació Última Defensa de Barcelona: Rutes guiades cada tercer diumenge de mes. A les 10 hores: Ruta Sabors en Temps de Guerra. Consultar disponibilitat i preus en el següent enllaç [+] A  les 11 hores: Ruta Ultima Defensa de Barcelona. Preu tarifa ruta 5€, a disposició altres modalitats d’entrada, i tarifes reduïdes per a col·lectius amb descompte.

Ruta de l’Esperanto a Subirats: Ruta guiada cada quart dissabte de mes a les 12 hores. Preu tarifa ruta 5€, a disposició altres modalitats d’entrada, i tarifes reduïdes per a col·lectius amb descompte.

Les visites i rutes es realitzaran per a grups reduits i amb les mesures de seguretat i d’higiene. Més informació i reserves a l’Oficina de Turisme de Subirats. Viu Subirats!

Subirats
22°
Clear