S’ajorna el Festival Música a les vinyes

2/06/20

[vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css_animation=””][vc_column][vc_column_text]La 18a edició del Festival Música a les vinyes que s’havia de celebrar els dies 18 i 25 de juliol s’ha ajornat fins a l’any vinent, a l’igual evidentment, que la seva inauguració prevista pel dia 26 de juny. El motiu de la cancel·lació és no poder garantir les mesures de seguretat, distanciament social i d’higiene necessàries durant els concerts i el maridatge final després de les actuacions. L’Ajuntament de Subirats té la voluntat de mantenir el mateix cartell d’artistes, actuacions musicals i emplaçament del concert d’ inauguració d’enguany per l’edició del 2021.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Subirats
22°
Clear