Als mesos d’Abril i Maig es deixen de fer les activitats de Turisme de Subirats

22/04/20

Des que va començar la crisi per la pandèmia del coronavirus s’ha observat com nombroses activitats estan anunciant el seu ajornament a la tardor o fins i tot a l’any vinent.


Davant la situació; de la incertesa del calendari d’aixecament de l’estat d’alarma, l’àrea de Turisme de l’Ajuntament de Subirats ha decidit deixar d’organitzar les activitats previstes pels mesos d’abril i maig. Per tant, la Passejada per la Terra del Préssec, l’Aclarida prevista pel cap de setmana del 25 i 26 d’abril, i la Caminada Popular en motiu de l’Aplec del Pa i l’Empenta, del dia 1 de maig, es deixen de fer.


Les partides previstes per a la realització d’aquestes activitats es destinaran a la dinamització del teixit social, cultural, turístic i comercial del municipi, per donar suport a un sector que està patint de forma molt directa les conseqüències d’aquesta crisi, amb la creació de noves activitats o donant major suport en les que es facin.


Per altra banda les visites a les rutes culturals al Castell de Subirats, a la ruta Torre-Ramona, sorprenent i misteriosa, a la Ruta d’Esperanto de Subirats, i a la Ruta de l’Última Defensa de Barcelona, així com la Ruta Sabors en Temps de Guerra també es deixen de fer temporalment.

Els propers dies, l’Oficina de Turisme seguirà estant tancada. Malgrat això, per a tots aquells que vulgueu adreçar-vos a Turisme de Subirats, ho podeu fer a través del telèfon 671580119, o del correu info@turismesubirats.cat. Si teniu dubtes, o voleu fer alguna consulta és possible contactar a través d’aquests canals.  

Subirats
18°
Sunny