Passejades per la Terra del Préssec d’Ordal

9/02/20

Quan comença la primavera, a Subirats s’enceten les Passejades per la terra del Préssec d’Ordal. Un cicle de passejades, entre març i abans de la inauguració del Préssec d’Ordal, que volen descobrir al  visitant les característiques de l’arbre fruiter per excel·lència. Aquestes passejades tenen per objectiu explicar els treballs que es realitzen als camps de presseguers al llarg de l’any. Els treballs necessaris per a obtenir les millors propietats a un dels productes de més qualitat del municipi.

La primera Passejada sempre té lloc, durant el temps de floració a la Terra del Préssec d’Ordal; on es pot contemplar l’esplendor dels camps de presseguers florits, d’una bellesa excepcional. A la segona sortida, l’Aclarida a la terra del Préssec d’Ordal, es podran observar els préssecs ja formats, parant especial atenció a la feina d’aclarir, i als objectius d’aquesta tasca. La tercera i darrera sortida, En temps de collita, s’expliquen els diferents aspectes relacionats amb el Préssec d’Ordal; la situació geogràfica, i peculiaritats del préssec o la diferenciació respecte a altres préssecs.

Dates del cicle de Passejades:

1.Primeres sortides: Temps de floració, el dissabte 7 i el diumenge 8 de març.

2. Segones sortides: L’aclarida a la Terra del Préssec d’Ordal, el dissabte 25 i el diumenge 26 d’abril.

3.Terceres sortides: En temps de collita a la Terra del Préssec d’Ordal, el dissabte 30 i el diumenge 31 de maig.

Informació addicional de les passejades:

L’hora de sortida és a les 10:30 hores  i el punt de trobada l’escultura del Préssec d’Ordal a la plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal. La durada de l’activitat és 2 hores aproximadament. L’itinerari té un recorregut de 4,5 quilòmetres de dificultat fàcil/mitjana. Es recomana  portar calçat adient i aigua. El preu d’adult és de 5 euros, i els menors de 12 anys, és gratuït. Si el temps no permet fer l’activitat en bones condicions, s’anul·larà la sortida.

 

Per a més informació, cal trucar a l’Oficina de Turisme de Subirats, al telèfon: 93 899 34 99 o bé, enviar un correu a l’adreça: info@turismesubirats.cat

 

 

Subirats
25°
Sunny