Tastar l’Esperanto al 15è Subirats Tasta’l

10/11/19

El proper dia 24 de novembre a les 12.30 el Museu d’Esperanto us convida a tastar l’esperanto. Es podrà visitar l’interior del museu i realitzar un taller pràctic d’esperanto per comprendre la llengua i com funciona. Aquest taller anirà a càrrec de Ramon Cardona membre de l’Associació Esperantista de Catalunya. Una molt bona oportunitat per conèixer una mica millor la llengua esperantista i resoldre dubtes i curiositats. [+]

Aquesta activitat és gratuïta,  però cal fer reserva prèvia. Per a més informació o per a inscripcions us podreu dirigir a l’Ajuntament de Subirats o a l’Oficina de Turisme, així com trucar al telèfon 93 899 34 99, o al correu electrònic info@turismesubirats.cat. El taller tindrà una durada de 50 minuts.

Subirats
Partly Cloudy