Viu la verema a Subirats

10/08/19

Aquests mesos d’agost i setembre a Subirats, la capital de la vinya, tens diferents activitats per descobrir la verema al Penedès. Els cellers del municipi obren les seves portes i els nuclis de Subirats organitzen les festes dedicades a la verema, tot per fer-vos gaudir de la verema més dolça.

viu la verema a subirats

Subirats participa al calendari “La verema del cava” de l’Institut del Cava. El dia 23 d’agost Bodegues Sumarroca organitza una nova edició de la Festa de la Verema nocturna. Un vespre d’estiu per viure de primera mà la verema, amb una visita al celler i degustacions. Per a més informació consulteu el web: Sumarroca

I el dia 14 de setembre Covides, vinyes i cellers organitza una Nordic walking i esmorzar de pagès a la vinya. Un matí de dissabte de setembre amb tots els sentits enmig del paisatge de vinya. Per a més informació consulteu el web: Covides

Llopart, organitza el dia 1 de setembre l’activitat Viu la verema del segle XIX, una experiència per conèixer la viticultura ecològica i assaborir un esmorzar amb vistes a Montserrat. Per més informació consulteu el web: Llopart

Guilera, organitza Guilera 1927 Festa de la Verema. Una manera diversa de gaudir i conèixer la verema, maridada amb la gastronomia, tastos i aperitius. Per a més detalls consulteu al web de caves Guilera.

Albet i Noya prepara Els racons de la verema, una experiència singular per conèixer de primera mà la verema, i tastar els seus vins més característics. Entreu a Albet i Noya.

Els celler Carol Vallès, aquest any organitza l’activitat De verema amb Carol Vallès!, on podreu collir el raïm, emportar-vos’el i premsar raïm, a més de degustar tres caves reserva. Entreu per saber-ne més a Cellers Carol Vallès.

A Eudald Massana Noya podreu gaudir de dues activitats. L’esmorzar de verema al celler Eudald Massana Noya i el Tast de most entre tines. Experiències per descobrir els sabors de la verema més autentics. Informeu-vos a Eudald Massana Noya.

I finalment Verema a l’antiga i esmorzar de pagès, activitat que han preparat Vinimundus a les vinyes de Can Rosell. Una manera més festiva de fer la verema entre cançons i danses. Teniu més informació a Vinimundus.

Totes les activitats de verema a Subirats les anirem publicant en aquest apartat perquè pogueu trobar la que més us agradi!

Subirats
12°
Cloudy