Entra en funcionament la nova àrea d’autocaravanes de Subirats

16/07/19

Subirats disposa d’una nova zona d’autocaravanes i zona d’esbarjo ubicada a l’estació de tren de Lavern, al costat de l’equipament municipal per al lloguer de bicicletes, Bikemotions,  i a prop de l’Oficina de Turisme de Subirats. Aquest nou equipament municipal forma part del projecte de xarxa d’espais de pernocta per autocaravanes liderat pel Consorci de Promoció Turística Penedès per la creació de 12 àrees d’autocaravanes en diferents municipis de la comarca de l’Alt Penedès, un projecte de territori i una oportunitat turística que ha comptat amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona.

La nova àrea té una capacitat de 4 places, exclusivament per autocaravanes i campers, les quals poden estacionar-hi un màxim de 48 hores. Els serveis que si ofereixen són: càrrega d’aigua potable, eliminació d’aigües residuals; buidatge d’aigües grises, aigües netes i aigües negres; i una zona de pícnic arbrada. Els serveis de l’àrea són gratuïts i la neteja i manteniment són gestionats per l’Ajuntament de Subirats.

La nova àrea d’autocaravanes amb tots els serveis, es complementa amb el producte turístic “L’Encant de Subirats en autocaravana” vinculat a les Rutes enoculturals i l’oferta de cellers, caves, cases de turisme rural i restaurants del municipi, que ofereixen aparcament gratuït als autocaravanistes, i en els quals es permet estacionar autocaravanes en espais habilitats dins de les seves propietats privades per un període de 2 nits i 4 autocaravanes, com a màxim. El projecte va començar l’any 2009, quan l’Ajuntament de Subirats a través del seu Patronat de Turisme i algunes empreses del municipi van signar un acord de col·laboració amb la Unió Caravanista de Catalunya per donar a conèixer i promocionar els atractius paisatgístics, culturals i gastronòmics de Subirats.

Subirats
22°
Clear