L’Oficina de Turisme de Subirats acull la presentació de la nova imatge del Festival Música a les Vinyes

23/06/19

El passat dimarts 18,  l’Ajuntament de Subirats va presentar la nova imatge gràfica del Festival Música a les Vinyes en una roda de premsa a l’Oficina de Turisme de Subirats. La presentació va comptar amb la regidora Àngels Pinyol, amb la dissenyadora gràfica Imma Olivella, i creadora de la nova imatge del Festival, i  també amb el director artístic del Festival, Eduard Codina. Tots tres van exposar els motius que havien portat a crear aquesta nova imatge gràfica i les seves característiques. També van aprofitar per donar a conèixer la presentació del XVII Festival Música a les Vinyes que tindrà lloc el proper 28 de juny a Llopart.

La dissenyadora Imma Olivella va parlar de la imatge gràfica nova, que busca que cadascun del material promocional, des del cartell, fins als fulletons i d’altres, respirin la mateixa imatge. Va explicar que la imatge de les línies de la música en el pentagrama i les línies de les vinyes donen molt de joc. El resultat es pot veure al nou logotip del Festival. Coincidia plenament amb la regidora que va destacar aquesta coherència de tota la imatge del Festival que també va presentar el vídeo promocional del creador, també del municipi, Ferran Planas.

El Director Artístic, Eduard Codina va aprofitar per presentar també la Presentació del Festival de Música a les Vinyes que tindrà lloc a Llopart, el proper 28 de juny. Un acte que comptarà amb l’actuació del músic local  Esteve Molero, que explicarà la seva trajectòria en el món de la música acompanyat del guitarrista Rai Castells.

L’acte va concloure amb el tradicional maridatge “Música a les vinyes”, emblemàtic del Festival Música a les Vinyes, una copa de cava amb Préssec d’Ordal.

Subirats
21°
Clear