XVII Festival Música a les vinyes

4/06/19

El Festival Música a les vinyes arriba a la dissetena edició amb dues propostes de gran qualitat a Torre-ramona i un concert-presentació al celler Llopart [+]

Cartell XVII Festival Música a les vinyes

Data: 28 de juny de 2019 a Llopart

Actuació: Esteve Molero

Espectacle: Jo no sé res, soc músic

El dia 28 de juny, Esteve Molero, acompanyat de la guitarra de Rai Castells presenten “Jo no sé res, sóc músic”. És el títol del llibre-cd que ha publicat Molero on explica la seva vida musical;  com un trompetista de sardanes va acabar llicenciant-se en Composició i Arrangaments de Jazz pel Conservatori de Rotterdam. Tota aquesta trajectòria és la base del concert del dia 28 de juny, en què el trombó d’Esteve Molero sonarà acompanyat de la guitarra de Rai Castells.

concert presentació

Una hora abans de l’inici del concert, copa de benvinguda i presentació del XVII Festival Música a les vinyes. Tot seguit actuació d’Esteve Molero. Després de l’actuació hi haurà un maridatge Llopart amb Préssec d’Ordal.

Data: 20 de juliol de 2019 a Torre-ramona

Actuació: Gabriel Amargant Special Quartet

Espectacle:  Sota les estrelles del jazz

El 20 de Juliol el Gabriel Amargant Special Quartet, ens presenta “Sota les estrelles del jazz”. Gabriel Amargant, el saxofonista més elegant i seductor del jazz català estarà acompanyat de la creativitat i el swing del piano de Roger Mas, més la precisió i harmonia del contrabaix de Manel Fortià i la solvència del versàtil bateria Ramon Prats.

Un concert que ve farcit de composicions pròpies i estàndards, perfumat amb els ritmes contemporanis i amanit per la salsa que aconsegueixen lligar, sense deixar de lluir, a cada moment el so propi de cada intèrpret. Tota una delícia pels paladars més exigents.

gabriel amargant ed.

Data: 27 de juliol de 2019 a Torre-ramona

Actuació: Andrea Motis & Ignasi Terraza

Espectacle: Smile

El dia 27 de juliol, Andrea Motis, una referència del jazz català i una de les artistes més internacionals de casa nostra, actuarà a duo amb l’Ignasi Terraza, músic habitual dels diversos projectes de la trompetista i que tan bones sensacions ens ha fet passar al públic de Torre-ramona.

Un concert íntim, una caixa plena de sorpreses, amb tots els ingredients per aconseguir un somriure. Us hi esperem.

Andrea Motis i Ignasi Terraza ed.

Les nits de concert, després de cada actuació hi haurà la tradicional degustació “Música a les Vinyes” maridatge de cava i Préssec d’Ordal amb els cellers de Subirats següents; Albet i Noya, Sumarroca, Can Bas , Finca Font de Juí, Cava Guilera, Ventura Soler, Eudald Massana Noya, El Mas Ferrer,  Cava Maspujadó, Cellers Carol Vallès , Sabaté i Coca, Rossell Mir, Oliver Viticultors, Coma Romà, Covides, vinyes i cellers, Fèlix Massana Ràfols.

Abans dels concerts podeu sopar en horari especial, de 20 a 22 hores, en els restaurants de Subirats següents:

Hotel restaurant Sol i Vi; reserves al tel. 93 899 32 04

Restaurant Mesón Suso,  reserves al tel. 938 91 27 53

Les nits de concert, dues hores abans, la pintora de Subirats, Cathrine Bergsrud obre les portes del nou espai artístic de la seva casa taller a Torre-ramona on tindrà exposat obres seves juntament amb obra gràfica del seu Mestre, Old Nerdrum i altres exalumnes d’ell.

I després de cada actuació, es podrà visitar l’interior del patí del Palau Gralla.

L’Ajuntament de Subirats organitza el Festival Música a les vinyes amb el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració de la Família Bori de Fortuny, la Confraria del Cava Sant Sadurní, la pintora de Subirats Cathrine Betgsrud, l’Associació de Productors del Préssec d’Ordal i els productors de vi i cava de Subirats.

L’import de les entrades són 10 euros per la presentació i  concert “Jo no sé res, sóc músic” by Esteve Molero, i 18 euros per l’espectacle “Sota les estrelles del jazz” amb Gabriel Amargant Special Quartet, i l’espectacle Smile amb Andrea Motis i Ignasi Terraza.

És possible adquirir un abonament especial per assistir als dos concerts a Torre-ramona per un import reduït de 25 euros. És possible adquirir també un abonament especial per assistir a la presentació concert a Llopart i un o dos concerts a Torre-ramona, els preus són 23 euros i 30 euros respectivament.

VENDA D’ENTRADES

www.enoturismepenedes.cat

i al següents punts de venda del Penedès:

Subirats

Oficina de Turisme de Subirats
Estació RENFE Lavern-Subirats
Tel. 93 899 34 99

Mercat del Préssec d’Ordal
Parada: Vinyet melmelades de raïm
Sant Pau d’Ordal

Gelida
Ajuntament de Gelida
Plaça de la Vila, 12
Tel.  93 779 00 58

Sant Sadurní d’Anoia
CIC La Fassina
C. Hospital, 23
Tel. 93 891 31 88

Vilafranca del Penedès
Llibreria l’Odissea
C. de la Font, 26 – Tel. 93 818 14 73

A taquilla els dies de concert, amb dues hores d’antelació i fins a l’inici dels concerts, en el cas d’haver-hi localitats disponibles.

Més informació a l’Oficina de Turisme de Subirats. Us hi esperem a Subirats, Capital de la Vinya!

Mapa ubicació Torre-ramona

 

Subirats
14°
Mostly Cloudy