Caves Llopart ha estat escollit Turisme Premium

10/03/19

L’Agència Catalana de Turisme i Barcelona Turisme, seleccionen aquelles empreses destinades a formar part dels seus programes Premium

Tant una com l’altre incorporen en aquests programes a les empreses especialitzades amb un servei de més qualitat, i productes de luxe, exclusius dissenyats per als clients més exigents. Totes aquestes empreses disposen d’una atenció personalitzada i un tracte exclusiu, adaptat a la cultura i les necessitat de client. Aquestes experiències sempre han de tenir com a objectiu oferir l’autenticitat al visitant.

Llopart ha aconseguit incloure dins la seva oferta en enoturisme el segment de luxe, que busca  gastronomia elaborada, activitats singulars, les experiències més exclusives però sempre amb producte de primera qualitat.

L’any passat, el seu projecte enoturístic es va veure consolidat en les xifres de visitants. Un projecte que permet descobrir el paisatge que envolta el celler, viure la vinya, així com la història de la pròpia finca, sense oblidar les propostes gastronòmiques. En definitiva, experiències totes que giren a voltant dels seus vins i escumosos de qualitat.

 

Subirats
14°
Mostly Cloudy