El 05 de maig Subirats en Flor

23/02/19

Com és tradicional a la primavera, l’Ajuntament de Subirats convoca a les famílies de Subirats a participar de la festa Subirats en Flor.

El diumenge 05 de maig, coincidint amb el dia de la Mare, de 10 a 13 hores, a l’estació de tren de Lavern-Subirats, els veïns i veïnes del municipi podran recollir el seu lot de flors. Per obtenir-lo només caldrà emplenar la butlleta que s’adjunta a la revista municipal Tot Subirats i entregar-la en arribar a l’estació de tren en l’horari especificat. A banda, del punt de recollida de flors, hi haurà també un seguit d’activitats les quals us anirem informant. Per qualsevol dubte o consulta contacteu amb l’Oficina de Turisme de Subirats en el número de telèfon 938 993 499.

Aquest tradicional obsequi serveix per embellir els carrers de Subirats i premiar la dedicació dels veïns i veïnes del municipi per mantenir l’entorn amb tanta cura. La iniciativa contribueix a la millora d’espais més agradables i arriba a les escoles, residències de gent gran i altres espais municipals com l’Oficina de Turisme que també rebran els seus lots de flors.

Més informació [+]

Subirats
21°
Clear