Els Tastos i els Maridatges del 14è Subirats Tasta'l

24/11/18

A l’espai Cal Saldoni tindràn lloc el Tast Guiat i el Maridatge Llaminer, les propostes gastronòmiques i enoturístiques del Subirats Tasta’l.  Totes dues propostes serán guiades a càrrec de Lluís Ràfols.

El Tast guiat de Caves i productes artesans d’enguany, proposa tres degustacions maridades amb cava del municipi. Un tast que trena els gustos més tradicionals de la cuina casolana amb el cava ecològic i brut nature dels cellers del municipi.

Una degustació de botifarra blanca elaborada per la Carnisseria CAL QUIM, maridada amb el cava Brut TERRA TERRAE de COVIDES.

Una degustació de pa de fetge de CA L’ESTEVET, maridada amb un BRUT NATURE RESERVA de EL MAS FERRER.

Una selecció de tres formatges de RÁFOLS SURIÀ, productes artesans, maridada amb un cava BRUT NATURE RESERVA  de FÈLIX MASSANA RÀFOLS.

El Maridatge llaminer proposa enguany la combinació de les tonalitats dolces de vins i caves de postre amb productes artesans de fleca i pastisseria.  Aquesta ofereix viure les sensacions dels postres de tardor  en un conjunt de sabors ben lligats amb els caves i vins de postre.

Una degustació de coca de llardons de CAL PELEGRÍ amb un cava ESCUMÓS SEMISEC FAMÍLIA d’EUDALD MASSANA NOYA.

Una degustació de pastís de melmelada de Préssec d’Ordal, de LES FILOS, elaborat per  FORN DE LAVERN, amb un ESCUMÓS SEMISEC DOLÇ NÉCTAR TERRENAL de LLOPART.

Una degustació de coca de crema elaborada per EDUARD FORNER amb un VI DOLÇ ADRIÀ 2008 d’ALBET I NOYA.

Tast de caves

Subirats
22°
Clear