Servei de lloguer de bicicletes al 14è Subirats Tasta’l

15/11/18

Coincidint amb el 14è Subirats Tasta’l, vine en tren i agafa una bicicleta per circular de manera sostenible per Subirats.

El pròxim 25 de novembre a Sant Pau d’Ordal, Renfe Rodalies participarà en la 14 edició del Subirats Tasta’l, la mostra de vins, caves, productes de la terra i gastronomia, que organitza l’Ajuntament de Subirats. Dins del programa d’activitats complementàries de la fira, l’empresa de serveis cicloturístics Bikemotions, rutes i lloguers de bicicletes, col·labora i ofereix preus promocionals amb el 50% de descompte pel servei/transfer d’anada i tornada en l’horari convingut.

La recollida de la bicicleta es farà a l’estació de tren Lavern – Subirats, en el Centre enoBiCiNGPENEDÈS, pedalant entre vinyes que estarà obert de 10 a 14 hores per donar la benvinguda a les persones que vulguin llogar una bicicleta i anar pedalant fins al Subirats Tasta’l.

En aquesta edició hi participa Rodalies Renfe per donar a conèixer aquest nou servei de mobilitat sostenible als seus viatgers. L’objectiu d’aquesta participació especial de l’Ajuntament de Subirats, Bikemotions i Renfe Rodalies és promocionar la combinació de tren + bicicleta a Subirats i oferir al visitant una manera més sostenible de conèixer la fira i el municipi.

El 14è Subirats Tasta’l comptarà amb un total de 46 expositors que oferiran els seus productes de proximitat i qualitat i una programació amb diferents activitats complementàries com ara tallers infantils, narració de contes, maridatges i tastos guiats, exposicions, passeig en poni, marxa nòrdica i rutes en bicicleta! Propostes lúdiques dissenyades perquè el visitant pugui gaudir en família i amics de tots els elements de la fira i la seva oferta de vins, caves, productes de la terra i gastronomia.

Informació addicional del servei

On llogar la teva bicicleta

Recollida de la bicicleta a l’estació de tren Lavern – Subirats (Centre enoBiCiNGPENEDÈS).

Entrega de la bicicleta a la mostra de vins, caves, productes de la terra i gastronomia (Carpa Bikemotions)

Què inclou?

  • Bicicleta, casc, candenat i assegurança.

Com reservar?

Activitat amb possibilitat de reserva prèvia o directament el mateix dia en horari d’11 a 14 hores.

Preus

  • Preus promocionals amb el 50% de descompte pel servei/transfer d’anada i tornada en l’horari convingut:
    • Bicicleta convencional: 5€
    • Bicicleta elèctrica: 10€

Subirats
22°
Clear