Viu la verema sota la lluna d'estiu (verema nocturna) a Sumarroca

4/08/18

El divendres 31 d’agost de 2018 verema nocturna a les vinyes de Sumarroca.

Des de Sumarroca expliquen en què consisteix l’activitat: “Anirem a les vinyes a descobrir els misteris que amaga. Observarem com recullen el raïm i provarem les varietats que tenim plantades. Després visitarem el celler on podreu tastar el nou most i també trepitjar raïm com es feia antigament. I, per acabar, que millor que fer-ho amb el nostre cava i coca dolça a la nostra terrassa amb música chill-out i torxes de foc”. [+]

Informació addicional

Horari: 22 hores

Preu: 20 € / persona

Venda d’entrades: Venda anticipada per transferència bancària o on-line.

Contacte: winetourism@sumarroca.com / 93 891 10 92

Més informació d’interès

i el dissabte 08 de setembre de 11 a 13 hores verema diürna! Des de Sumarroca expliquen en què consisteix l’activitat: “Anirem a la vinya per veure com es recull el raïm, ens ensenyaran a recollir-lo i podrem provar les diferents varietats que tenim plantades. Després anirem a visitar el celler, on tastarem el most de l’any en diferents estats de fermentació. Trepitjarem el raïm com antigament es feia. Mentre els més grans visitem el celler, els més petits de la casa també gaudiran d’una manera molt divertida, sempre acompanyats del nostre personal, amb un taller molt original. A continuació, per acabar, un vermut, cava i vins a la nostra terrassa amb vista a les vinyes”. [+]

Punt de trobada: Davant de l’església de Santa Maria de Monistrol a Monistrol d’Anoia.

Cal portar calçat còmode i llanterna.

A l’activitat noctura cal venir ja sopats.

Com arribar-hi [+]

Viu la verema a Subirats, la Capital de la Vinya!

Subirats
11°
Cloudy